Categories
Uncategorized

“Sukanya style awak,” – [VIDEO] Penampilan terkini Erynne Erynna jadi bualan, raih pujian netizen

Bakat hebatnya sebagai pelakon kanak-kanak sering meninggalkan impak kepada penonton. Bersahaja, tetapi penuh dengan jiwa.

Baik di kaca televisyen (TV) mahupun di layar lebar, Erynne Erynna, sering memberikan aksi terbaik sehingga dia mendapat kepercayaan ramai pengarah dan penerbit untuk bekerjasama.

Malah sehingga kini, pemilik nama sebenar Syazlynne Erynne Abdullah telah membintangi lebih 40 buah drama termasuk untuk siaran TV di Singapura dan empat filem sebelum senyap seketika dalam bidang seni sekitar tahun 2016 dan kembali aktif selepas tiga tahun.

Masih diingati ramai semasa zaman kanak-kanak, Erynne Erynna masih lagi menjadi tumpuan peminat walaupun kini telah berusia 25 tahun.

Terbaru di laman instagram miliknya, Erynne sekali lagi mencvri perhatian dimana imejnya yang bersahaja menjadi bualan para netizen. Menerusi perkongsian tersebut, Erynne dilihat mendukung anaknya iaitu Medinah.

Video:

Muat naik tersebut menjadi tumpuan ramai, dimana menerusi ruangan komen ramai yang memuji penampilan pelakon itu yang dilihat sangat sopan dan bersahaja.

Untuk info, Erynne yang memulakan karier lakonan sejak berusia lapan tahun berkahwin dengan Afify Sazali pada 17 April 2019. Pasangan ini me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *